Aanmelding

Indien u beschermingsbewind voor uzelf of voor iemand anders wilt aanvragen kunt u het aanmeldformulier en de toestemmingsverklaring invullen, welke u op onze website bij downloads kunt vinden. U kunt ook per e-mail of telefonisch contact met ons opnemen. Wij nodigen u graag uit voor een (gratis) oriŽnterend gesprek waarbij u vrijblijvend meer informatie kunt krijgen over beschermingsbewind, de kosten en de aanvraagprocedure. Om u goed te kunnen adviseren tijdens dit gesprek dienen wij te beschikken over een aantal gegevens.

Voorafgaand aan het gesprek kunt u het aanmeldformulier invullen (het formulier staat op onze website bij 'downloads'), zodat wij een beter beeld krijgen van uw financiŽle situatie. Mocht u moeite hebben met het invullen van het formulier dan zijn we u graag behulpzaam.

Als tijdens het oriŽnterend gesprek blijkt dat beschermingsbewind in uw situatie de juiste keuze is, zullen wij een verzoek tot onderbewindstelling indienen bij de rechtbank. Met het invullen van de benodigde formulieren staan we u uiteraard ook ter zijde.